Op dit moment zet Serviceprojecten.nl zich in voor de actie ‘Stop geweld tegen vrouwen’ van Orange the World: een actie die jaarlijks wordt georganiseerd door UNwomen in samenwerking met de Zonta’s en de Soroptimisten. Meer informatie over deze actie vindt u op www.orangetheworld.nl

Geweld tegen vrouwen is onacceptabel en daarom is de internationale beweging ‘Orange the World’ letterlijk van levensbelang. Deze beweging staat vóór gelijke rechten van vrouwen en tégen alles wat vrouwen kleineert, schoffeert of de mond snoert.

Om deze actie te ondersteunen, heeft Serviceprojecten.nl het idee opgepakt om mondkapjes te laten maken. In vanHulley heeft zij hiervoor een betrouwbare leverancier gevonden: zie www.vanhulley.nl.

Met een wit mondkapje met daarop het officiële logo van de actie van Orange the World laat je merken dat deze oproep volledig door jou zelf wordt onderschreven. Je draagt je steun aan deze actie van Orange the World uit door dit statement op je mondkapje.

Praktisch! Meer weten?

De mondkapjes zijn beschikbaar in setjes van 10. Ze zijn van 100% katoen en wasbaar op 60 graden met behoud van het logo.

– Bij bestelling tot en met 5 setjes (50 mondkapjes) is de prijs € 72,50 per setje.

– Bij bestelling van meer dan 5 setjes komt de prijs op € 67,50 all-in per setje van 10.

Met de aankoop van deze mondkapjes draag je bij aan:

E

Het creëren van bewustwording dat geweld tegen Vrouwen ook in Nederland aandacht behoeft

E

Ondersteuning van:

Het Orange Trust Fund www.orangetheworld.nl
Fier www.fier.nl
Moviera www.moviera.nl

Van elk setje van 10 mondkapjes gaat € 10,- naar deze projecten