Bestellen mondkapjes

Bestelformulier mondkapjes Orange the World

De mondkapjes voor Orange the World zijn aan 1 kant bedrukt met het logo van Orange the World. Ze zijn van 100% katoen en wasbaar op 60 graden met behoud van het logo.

Minimale afname is 10 mondkapjes. In 1 setje zitten 10 mondkapjes.

Bij bestelling tot en met 5 setjes (50 mondkapjes) komt de prijs op € 72,50 all-in per setje.

De prijs wordt € 67,50 all-in per setje bij een bestelling van meer dan 5 setjes.

Van dit bedrag gaat, na afdracht van productiekosten en kosten van verzending, van elk setje tenminste  € 10,-  naar goede doelen. Dat zijn:

1. Orange Trust Fund, www.orangetheworld.nl

2. Fier, www.fier.nl

3. Moviera, www.moviera.nl

Allemaal organisaties die zich inzetten voor geweld tegen vrouwen.

Bestelformulier

3 + 15 =

Maak het sommetje om het formulier te verzenden. Dit is om ervoor te zorgen dat er geen internet robots dit formulier versturen.
U geeft hierbij toestemming uw contactgegevens door te geven aan de leverancier van de mondkapjes, www.vanHulley.nl, die de verzending verzorgt.

Betaling

De bestelling is definitief na ontvangst van het totaalbedrag voor het aantal bestelde setjes op rekeningnummer NL63RABO0358331471 t.n.v. Stichting Serviceprojecten.nl onder vermelding van het aantal setjes mondkapjes besteld door (naam  opdrachtgever en contactpersoon). 
Zodra de bestelling waaronder uw order valt is gedaan, ontvangt u bericht over de geschatte datum van levering.
Mochten er speciale wensen zijn wat betreft de aflevering die extra kosten met zich meebrengen, dan worden die in rekening gebracht.

Klachten

Klachten over tekortkomingen aan de door ons gecontroleerde mondkapjes moeten binnen één week na ontvangst schriftelijk of per email aan ons worden gemeld, zodat wij de producent kunnen aanspreken.

Stichting Serviceprojecten.nl  •  Alice Hilbers & Ineke van Hofwegen  •  info@serviceprojecten.nl  •  KvK Zwolle 78330343